Välkommen till Office IT-Partner Utbildning Sverige AB (fd QD Utbildning AB)

QD Utbildning byter namn till Office IT-Partner Utbildning Sverige AB

I januari 2014 gick QD Utbildning AB in som utbildningspartner till Office IT-Partner men valde då att behålla namnet QD Utbildning AB. Då detta partnerskap har fungerat utmärkt och lett till en positiv utveckling för kedjan, dess kunder och QD Utbildning är det nu dags att ta nästa steg. 

Från januari 2017 byter QD Utbildning AB namn till Office IT-Partner Utbildning Sverige AB.

* Det är mycket positivt för Office IT-Partnerkedjan att QD Utbildning nu väljer att jobba ännu närmare kedjan och under samma varumärke. Det kommer förenkla relationerna med kunderna likväl som övriga Office IT-Partnerkontor säger Mia Irborg, VD Office IT-Partner Sverige.

Som företag kommer Office IT-Partner Utbildning Sverige AB att fortsätta fokusera på sina kärnområden som är kompetensutveckling, konsulting och rådgivning inom IT. Just dessa områden är det nu enorm tillväxt i med mobilitet och molntjänster som drivkrafter. 

* Vi har sedan 2012 haft stort fokus på Office 365 och de fantastiska möjligheter som denna molntjänst innebär. Vi kan nog anses som experter inom området och kan hjälpa och stötta kunder från ax till limpa. Utöver vår satsning på IT-utbildningar har vi även fokusområden som vår Yrkesskola, Affärsskola samt produktion av digitalt lärande avslutar Jan-Gunnar Nergård, VD Office IT-Partner Utbildning Sverige AB.

 Om Office IT-Partner Office IT-Partner är en rikstäckande kedja som via ett nära partnerskap aktivt stödjer företag, organisationer och offentlig sektor genom att skapa affärsnytta med hjälp av innovativa IT-lösningar. Kedjan grundades 1992 och finns idag på ca 30 orter med ca 400 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor. Läs mer på www.officeitpartner.se 

För mer information kontakta

Jan-Gunnar Nergård, VD Office IT-Partner Utbildning, 0708-74 70 28 Mia Irborg, VD Office IT-Partner Sverige, 070-530 91 02